Organisaties


MUZIKALE FESTIVITEITEN ORGANISEREN 

Dat heb ik altijd graag gedaan. En ik zou het zo wéér doen, maar er valt niet zoveel eer meer mee te behalen. In Rotterdam b.v. organiseerde ik jaarlijks Het Rotterdams Songfestival. Veel plezier aan gehad maar het kostte alleen veel geld. Toch  geleerd hoe het moet en hoe het niet moet. Met de entertainer Jansen in Spanje ook allerlei leuke dingen gedaan en ook platen gemaakt.

In het café van Hans van Staten met de finalisten.  (Foto Rein Wolters)
VARA Songfestival in Utrecht. Roadrunner van Nico Ermers als vaste begeleiders.  (Foto  Rein Wolters.)

Organisatie voor Winkelcentrum Hoogvliet, Gert Timmerman geassisteerd.  Later nog als vaste gitarist bij hem gewerkt.  Gert was een muzikale man die diverse instrumenten bespeelde.    Druk even op het pijltje en u hoort Gert in actie!       (Foto Leon Hermans)

In Benidorm, Spanje, met Jan Jansen leuke dingen gedaan. Onze dames zongen ook mee. Ook  met de vader van René FrogerBolle Jan was zijn artiestennaam, meegespeeld.   (Foto: Jan Jansen Jr) Even op het pijltje tikken en u hoort Jansen & Troost in actie.

 

Rondvluchten gedaan vanaf het vliegveld Muchamiel, organisatie Jan Jansen. Hij had ook een soort van reisbureau, dan gingen we met een bus vol mensen naar Benidorm. 

Spaanse vlieglicence  gehaald anders mocht ik destijds niet boven Spanje vliegen….  lees mijn boek In Kunst En Vliegwerk, spannende verhalen, want ik deed dat natuurlijk tòch…

Organisatie herdenking bevrijding van Berkel en Rodenrijs, met Peloton 48 en cameraman Stan Hill, boven op de GMC. (Foto Defensie.)

Organisatie geregeld, weerstandsnesten verdreven.  (Foto Defensie.)

Ik heb twee boeken geschreven: MET DE MUZIEK MEE   is een biografie, hoe het een plattelandsjongen vergaat die op 16 jarige leeftijd van huis wegliep.  KUNST EN VLIEGWERK: verhalen en anekdotes uit de periode als muzikant en vlieger. Het water staat u af en toe in de handen. Vertederende, spannende, bloedstollende en ongelofelijke verhalen, u leest ze in één adem uit.  Op voorraad bij Kantoorboekhandel Janneke, Kerkstraat 29  Berkel & Rodenrijs of rechtstreeks bij de uitgever: www.boekscout.nl

Aad de Geus (A3aan) als Amerikaanse paratrooper in diverse organisaties.                                                                                              (Foto Defensie.)

Een en ander leverde veel talent op !

Journalist Rein Wolters regelde altijd goed de persberichten en de jury.

Poep je niet dan rust je toch. En komt de baas je roepen, dan zit je nóg te poepen…. maar niet in België natuurlijk…..Uiteraard op een schip van Jan van den Engel uit ’s Gravendeel !

Altijd fijn gewerkt voor Joop Zijlaard. Hij was een goede Horecaondernemer, hij gaf je de ruimte en hij betaalde wat ik vroeg voor mijn organisaties. Hier de Mr. Snor verkiezing. In samenwerking met het helaas al lang ter ziele gegane dagblad Het Vrije Volk.  Ik heb nog nooit zoveel bijzondere snorren gezien als toen. Zelfs een poes zou er een voorbeeld aan kunnen nemen! (Foto:Joop Zijlaart)

Bij horecaondernemer Wim Tak (ex Viersprong, Poortugaal) die eind 50er jaren een strandtent had, De Golfslag, organiseerden we ook van alles. Muziekavonden b.v. en we hadden er een vaste club , die heette de Brulclub. We dronken alleen maar  Spa hetgeen we Brulwater noemden. v.l.n.r. Leo Hilleman, ikzelf en Wim Tak.  Een onvergetelijke tijd.  (Foto: Piet Boot)

En ineens heb je dan de 200ste uitzending, 30-09-17, voorbeeldig verwoord door de journaliste van De HerautTrees Borkus, waarvoor dank !

Leuke opname van mijn werk in de studio. Foto:© Patrick van Uffelen, augustus 2018

Lekker swingen met Mat Mathews ergens in 2010

Grote organisatie in de Ballentent destijds met Johnny Hoes er bij. De bekende Rotterdamse horecaondernemer Leen v Popering staat tussen Hoes en zijn zoon Adri Jan.

Uitgenodigd door de organisatie Voorne’s Sixties, dus back to the 60s!

Met een ontzettend leuke pers recentie!  Dat doet een mens goed!